Helderland club avonden

Afdeling Helderland houdt iedere vrijdagavond clubavond vanaf 20:00uur. Er is gelegenheid voor alles wat met onze hobby te maken heeft. Uiteraard zijn er voorzieningen aanwezig om rustig over de hobby te praten en met de hobby bezig te zijn. Er zijn diverse sets en antenne’s aanwezig om het één en ander uit te proberen.

U bent van harte welkom.

Vossenjacht Dijkgatbos 25 maart 2018

Op 25 maart 2018 vindt er een vossenjacht plaats in het Dijkgat bos nabij Den Oever. De jacht vindt plaats op 70cm ARDF en op 80m FoxO. Inschrijving is om 1230 en de aanvang is om 1300uur. Voor 80m leen peildozen wordt gezorgd. De looptijd is ongeveer tussen de 2 a 3 uur. De organisatie ligt bij Björn Dinse PA4BWD en Kees Rens PD2HFE tevens kunt via deze personen meer informatie verkrijgen.

Radio Vlooienmarkt Rosmalen 2018

Op 17 maart a.s. is er weer de jaarlijkse radiovlooienmarkt te Rosmalen. Waarschijnlijk heeft u plannen om erheen te gaan? Misschien is het dan handig als we met elkaar mee kunnen rijden. Als u zich hiervoor wilt opgeven kunt u dat aan de hand van dit formulier doen. Op deze manier is het mogelijk om de brandstofkosten te delen, en het is natuurlijk ook een stuk gezelliger om samen af te reizen naar Rosmalen.

Nieuwjaarsreceptie druk bezocht

Op Zondag 07 januari heeft VRZA Helderland haar Nieuwjaars receptie gehad.
Het bezoek was welkom vanaf 12:00uur tot 15:00uur. De receptie was via Facebook, www.pi4adh.nl en e-mail aangekondigd, mocht u geen email hebben ontvangen, dan kunt u contact opnemen met de secretaris. De NJ receptie is druk bezocht, er was zelfs bezoek helemaal uit Wijk bij Duurstede (UT).

 

 

Vanaf 12:00uur kwamen de eerste leden binnen druppelen. De koffie vloeide rijkelijk en men genoot van de versnapering die speciaal waren ingeslagen. Speciale dank gaat uit naar Joke voor het assisteren achter de bar en de warme worst.