Voorzitter en Secretaris bedanken Nico PA0UNT voor schenkingen.

Begin Juli zijn Ruud PD0RH en Jan PA7X kort op bezoek geweest bij Nico Visser PA0UNT om hem te bedanken voor de amateur spullen die hij de club heeft geschonken. Nico Nap PA3EGF heeft deze namens PA0UNT bij ons clubhuis afgeleverd. Voor degenen die Nico PA0UNT niet kennen, het was een Radio Zendamateur van het eerste uur in Den Helder. Nico was een echte Amsterdammer en heeft behalve in Den Helder ook enige tijd in Friesland gewoond. Ik ken Nico ook van mijn jeugd dat ik mijn eerste schreden op de 2 meter band deed, PA0UNT was vaak het tegen-station. Nico is nu 91 jaar en woont in de Groene Vecht. Zijn locatie en gezondheid laten amateuractiviteiten helaas niet of nauwelijks meer toe. Toen wij Nico bezochten was hij erg moe en hebben wij het bezoek dus kort gehouden maar nogmaals ook via deze weg bedankt Nico ! Ook Nico PA3EGF bedankt voor het afleveren van de spullen.


Jan PA7X – Voorzitter VRZA Helderland e.o (31-juli-2019)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *