Radiomeeting 2019!

Na een jaar overgeslagen te hebben organiseert de VRZA afd. Helderland op zaterdag 7 september 2019 weer een dag waarop iedereen die geïnteresseerd is in de radiohobby welkom is. Wat kunt u verwachten?

  • Promotie van de radio hobby met al zijn facetten.
  • Ontmoeten van, en ervaringen uitwisselen met, gelijkgestemde mensen.
  • Verkoop van 2e-hands radio gerelateerde spullen.
  • Loterij met leuke prijzen.

In de loop der jaren is de interesse in de radiohobby sterk afgenomen onder de jongeren door de komst van internet. Wij willen graag aantonen dat het nog steeds een zeer boeiende hobby kan zijn waarbij ook wij met de tijd zijn meegegaan en ook de computer en internet hebben geïntegreerd voor met name digitale modes, welke ook gedemonstreerd kunnen worden. Wij beschikken  thans over een compleet zendstation met diverse antennes, van korte golf, inclusief 27Mc, tot in de UHF-banden.  Dit jaar zullen we ook een station in de lucht hebben voor communicatie via de nieuwe geostationaire satelliet QO-100. Deze werkt met een uplink op 13cm en een downlink op 3cm (10GHz).
Voor de verkoop van 2e hands radio spullen brengt de afdeling zelf spullen in, maar je kunt ook zélf bruikbare spullen meenemen om van eigenaar te laten wisselen! Regel is wel dat spullen die niet verkocht zijn wel weer mee terug naar huis worden genomen. Zorg dat je spullen voorzien zijn van je naam of call met een prijsindicatie erbij! Er hoeft geen percentage afdracht aan de vereniging te worden gedaan.
De VRZA afdeling kan je spekken door lootjes te kopen voor de gezellige loterij, welke rond 15:00 uur zal plaatsvinden.  We hebben ondertussen al een leuk prijzenpakket, met dank aan sponsor Communicationworld die het een en ander beschikbaar heeft gesteld. Ook aan de XYL is gedacht, zodat je volgende keer ook weer naar een radiomeeting mag.
Aan de bar kunt u consumptiebonnen kopen t.b.v. een natje en een droogje gedurende de dag.
Je bent van harte welkom vanaf 10:00 uur.
We sluiten rond 16:00 uur weer af.
Jij komt toch ook?
Het adres is Doggersvaart 57A, 1785PC Den Helder

Eén reactie:

  1. ik zal er zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *