INTRODUCTIE DEELNAME HELDERLAND 11 STEDEN CONTEST ZONDAG 17-11-2019 (PI4ADH/P)

Op zondag 17 november 2019 zal van 11:00 tot 14:00 uur de 35ste Friese 11 Steden Contest weer plaats vinden. De afdeling Helderland zal dit jaar met een portable station vanuit Workum in Friesland hieraan gaan deelnemen. In verband met een goede voorbereiding en organisatie is het noodzakelijk uiterlijk maandag 4 november te weten wie er van de leden wil deelnemen aan deze contest. Via het inschrijfformulier op onze website kunt u zich aanmelden maar het mag eventueel ook direct bij onze evenementen coördinator Marjan PD0MAR. Op onze clubavond van vrijdag 8 November zal onze evenementen coördinator dan het definitieve organisatie /planning schema bekend stellen en toelichten.

Doet u allen mee aan deze leuke contest !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *