Afdelingsavonden wederom opgeschort!!

Goedenavond allemaal,

Naar aanleiding van de diverse nieuwsberichten in de diverse media en tevens het besluit van het Europese RIVM om Nederland geheel rood te kleuren, en sommige gebieden zelfs donkerrood, heeft het bestuur besloten om de verenigingsavonden per direct stop te zetten tot 3 september. Ruim voor deze datum zal u op de hoogte gesteld worden of we 3 september al dan niet opengaan. Dit geheel afhankelijk van de dan geldende RIVM maatregelen. Uiteraard betreuren wij het feit dat dit besluit genomen moet worden, maar in de afgelopen paar clubavonden is toch gebleken dat er niet voldoende afstand van elkaar gehouden kan worden. Uw en onze gezondheid gaat voor alles. Wij hopen echt dat wij in september weer verantwoord open kunnen.

Bestuur Helderland e. o.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *