Evenementen coördinator

Peter Godliebib_p002_0_6
Roepnaam PA3CPI
Telefoon 0223-862099
Email
pa3cpi<at>vrza.nl

Hallo!
Ik ben Peter Godlieb, ben van bouwjaar 1963 en ben zendamateur sinds 1983. In de loop der jaren heb ik al van veel facetten van de hobby geproefd. Naast spraak en morse, heb ik packetradio en andere digimodes gedaan, meteorscatter, satellietcommunicatie, amateurtelevisie. De laatste jaren heb ik me toegelegd op digitale audio zoals D-Star, DMR en sinds kort ook System Fusion. Ik heb in het verleden in constestgroep de FROG gezeten en meegedaan aan regio- en seriecontesten op VHF/UHF/SHF. Ook de PACC werd geen jaar overgeslagen. Nadat ik ben verhuist vanuit Brabant naar Den Helder heb ik me aangesloten bij de VRZA Helderland. Toen nog in de bunker. De sfeer was er altijd leuk en alles kon. Ik ben er zelfs getrouwd met Marjan PD0MAR, nu onze voorzitster. Het was een mooie tijd,
We moesten daar echter weg. Maar na een paar jaar op het lichtschip te gast te zijn geweest is er toch weer iets moois voor ons gevonden en de vorm van het bunkerhuisje. Ik heb op de nieuwe locatie weer de taak van activiteiten coördinator gekregen. Nu we weer een eigen clubhuis hebben staat niets ons in de weg om weer aan allerlei zaken mee te doen als contesten, verkoopavonden, meetings en lezingen.
Ook velddagen, manifestaties, deelname aan SAIL 2017 . Sommige activiteiten vergen wat meer voorbereiding dan andere. Ik heb een contest kalender opgesteld als voorstel van dingen waar we aan mee kunnen doen dit jaar. Of we ook daadwerkelijk er aan deelnemen is afhankelijk hoever we zijn met ons antennepark en wat het belangrijkste is: hoeveel mensen er aan mee willen doen! In het bunkerhuisje hangt een intekenlijst waarop je kan aangegeven dat het je leuk lijkt om mee te doen.

De contest kalender is een dynamische lijst en zal steeds aangepast worden, zowel online als de hard-copy op de club. Heb je zelf leuke ideeën laat het mij dan weten, dan kijken we of er meer liefhebbers voor zijn.

Reageren is niet mogelijk