Penningmeester

ib_p002_0_3

Maarten Zeypveld
Roepnaam PD1MZ
Mobiel 0642956429
Email pd1mz<at>vrza.nl

 

Voorstellen

Mijn naam is Maarten Zeypveld geboren in 1983 en woon en werk in het altijd zonnige en winderige maar ook erg mooie Den Helder als projectleider bij de firma Wilms.

Vanaf mijn zevende jaar zit ik bij Scouting en doe ik elk jaar mee met de JOTA, door dat laatste is mijn interesse in de radiohobby gewekt en een paar jaar geleden ben ik radiozendamateur geworden.

In januari 2015 ben ik penningmeester van de VRZA Helderland e.o geworden en even later met het oprichten van de stichting VRZA Helderland e.o. ook secretaris/penningmeester van de stichting.

 

Nieuws

2016 is alweer voorbij en er is veel gebeurt, hieronder een deel van mijn verslag op de ALV.
De verbouwing is zo goed als gereed en we hebben met zijn allen een aantal leuke evenementen gehad, onder andere de opening met BBQ en de radiomeeting, deze waren zeer geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar. Iets om elk jaar naar uit te gaan kijken en dat het elk jaar maar groter mag groeien.
Het jaar 2016 hebben we ook financieel positief afgesloten ondanks een ietwat tegenvallende energie rekening. We hopen volgend jaar minder kosten te maken aan de energie door diverse maatregelen;
– het raam van de woonkamer, deze gaat nu bij zon automatisch open
– plafonds in de onderkomens, diverse ruimtes zijn voorzien van een systeemplafond waardoor er minder m3 warm gestookt hoeft te worden en het is nu beter geïsoleerd.
– andere thermostaat, er is een nieuwe thermostaat gemonteerd hier kan minder snel een fout mee worden gemaakt waardoor we niet onnodig gaan stoken

Ons bezoekadres is :

VRZA Helderland e.o.
Doggersvaart 57A
1785 PC Den Helder
NL20 INGB 0001 0909 10

 

 

Reageren is niet mogelijk