Penningmeester

ib_p002_0_3Maarten Zeypveld
Roepnaam PD1MZ
Mobiel 0642956429
Email pd1mz<at>vrza.nl

Voorstellen

Mijn naam is Maarten Zeypveld, geboren in 1983 en woon en werk in het altijd zonnige en winderige maar ook erg mooie Den Helder als projectleider bij de firma Wilms. Vanaf mijn zevende jaar zit ik bij Scouting en doe ik elk jaar mee met de JOTA, door dat laatste is mijn interesse in de radiohobby gewekt en een paar jaar geleden ben ik radio zendamateur geworden. In januari 2015 ben ik penningmeester van de VRZA Helderland e.o geworden en even later met het oprichten van de stichting VRZA Helderland e.o. ook secretaris/penningmeester van de stichting.

 

Nieuws

Het jaar 2017 is weer voorbij, de tijd lijkt wel voorbij gevlogen en we gaan met frisse energie het nieuwe jaar weer in. We hebben een druk bezochte nieuwjaarsreceptie gehad en er staan tal van nieuwe evenementen in de planning.

Om de club draaiende te houden vraag ik u om de contributie voor dit jaar over te maken naar onderstaand rekeningnummer, er is een mogelijkheid om per maand te betalen maar om de bankkosten zo laag mogelijk te houden het liefst per jaar, dit is administratief gezien ook het makkelijkst.

Ons bezoekadres is :

VRZA Helderland e.o.
Doggersvaart 57A
1785 PC Den Helder
NL20 INGB 0001 0909 10

 

Reageren is niet mogelijk