De Bekerhouder Kwadraat 1.0

De beker houder houder of te wel de Bekerhouder Kwadraat 1

Door Jan PA7X

Het monteren van de mobiel set in de auto zonder al te veel blijvende optische schade is bij elke verandering van auto een uitdaging voor mij en waarschijnlijk niet alleen bij mij. Zo heb ik vlak voor de zomervakantie vorig jaar nog gewoon de boormachine in het dashboard gezet (waar de wederhelft niet echt blij mee was) en de beugel gemonteerd. Echt handig was het ook niet want de set zat opzichtig voor het raam en trekt natuurlijk allerlei lieden aan die een wisseling van bezit nastreven zonder daar iets tegenover te stellen 🙁 .

Naast het zicht was ook een eenvoudige de-installatie één van de wensen. Dan hebben andere bestuurders van de auto ook geen last van onze typische hobby. Gelukkig had de nieuwe auto twee bekerhouders op versnellingsbak/handrem hoogte en ik bedacht hier moet toch meer mee kunnen dan koffie beker houden of zoiets.

Samen met mijn maatje Ron  naar de gamma eerst kijken voor een passend stukje pvc buis. Maar dit zou wel erg bouwvakker-achtig grijs worden. Eureka, waarom niet gewoon een beker die omgekeerd in de bekerhouder  past en hierop de beugel monteren. Zo gezegd zo gedaan op naar de Action die voor 1,79 Euro een ruime keuze heeft aan alle bekers die passen en ook nog aansluiten op het kleur palette van de auto. Mijn keuze viel op een mooie luxe metallic thermos beker. Op de bodem de beugel gemonteerd en jawel prachtige oplossing. Het de-installeren kan eenvoudig door de beker met set uit te nemen en staat ook nog grappig bij gebruik in de shack. Alleen het aflezen in de auto van set is niet echt fijn dus het idee van de Bekerhouder Kwadraat 2.0 is al ontstaan, zwanenhals op de bodem monteren !

U hoort van mij binnenkort over Bekerhouder Kwadraat 2.0 !

73 Jan PA7X

Reacties zijn gesloten.