Voorzitter

Rick Peeters

Luistercall PA11376

Mobiel 06-46967419

Email peeters.audio.freelance(at)gmail.com

 

Mijn naam is Rick Peeters en ben sinds enkele jaren actief als luisteramateur, en tevens aan het leren voor mijn licentie.

Van kleins af aan was ik al erg geïnteresserd in radiocommunicatie. Van met een setje PMR portofoons praten met andere kinderen uit de buurt raakte ik al snel geïnteresseerd in wat radio communicatie te bieden had. Zo kwam ik al snel uit bij 27mc. In die tijd waren de condities erg slecht, maar wist ik nog nergens van. Buiten wat vrachtwagen verkeer langs de A2 waar ik vlakbij woonde hoorde ik dan vaak ook niets. Door meerdere verhuizingen was alle apparatuur in dozen beland, en een aantal jaar in vergetelheid geraakt. Doordat ik lid werd van scouting en te maken kreeg met de Jota/Joti ben ik uiteindelijk in de wondere wereld van zendamateurisme terechtgekomen. Hierdoor ging er een hele communicatiewereld voor me open. In principe vindt ik alles interessant, maar bij  HF, Dstar en satellieten liggen mijn grootste interesses.

Als voorzitter van onze vereniging zal ik insteken op het zo toegankelijk mogelijk maken van onze mooie radio hobby. Zo veranderd de techniek constant, en veranderen de tijden. Zo zullen ook wij met de tijd mee moeten gaan op een manier die ten goede komt van HAM radio

’73 PA11376

Reacties zijn gesloten.