Overhandiging Yaesu FTDX3000 verenigingszendontvanger

Afgelopen vrijdagavond tijdens onze verenigingsavond kregen wij bezoek van onze landelijke Secretaris/interim voorzitter Ruud Haller (PA3RGH) en onze landelijke Penningmeester Dennis Wobbema (PA3WOB). Echter dit was niet zomaar een bezoekje, maar een speciaal bezoek, welke in het teken stond van de overhandiging van de nieuwe transceiver Yaesu FTDX3000 welke door de hoofdafdeling aan ons is gesponsord. De avond begon voor sommigen van ons al vroeg, en met de aankomst van de landelijke delegatie stond de koffie reeds klaar.

 

Nadat een rondleiding was gegeven werd de grote doos aan de afdelingsvoorzitter overhandigd en kon het uitpakken beginnen. Uiteraard duurde het niet lang voor de nieuwe set op tafel stond te blinken, en al gauw werd er ge-opperd om hem aan een voeding aan te sluiten. Zo gezegd, zo gedaan en de allereerste verbinding werd door onze voorzitter gemaakt.

 

De eerste verbinding (<— linkje naar de video!!) was dus op 6 juli 2018 met EI/AA4NC op 14.289 MHZ om 20:55 uur report : 59+, en deze kan dus met ster in het log bijgeschreven worden. Er werd gelijk al een compliment gegeven door het tegen station, met betrekking tot het mooie volle audio wat de nieuwe transceiver afgeeft, in combinatie met de Yaesu MD100A8X desktop microfoon die de vereniging zelf had aangeschaft. Het was dus een zeer geslaagde clubavond, met een uitermate prettig hoogtepunt.

 

Namens de leden en het bestuur van de afdeling Helderland willen wij dan ook het Hoofdbestuur nogmaals hartelijk bedanken voor deze zeer welkome ondersteuning, waarbij het afdelingsbestuur haar leden weer de mogelijkheid kan bieden om met de hobby in al haar facetten bezig te zijn.

Het bestuur van VRZA afd. Helderland PI4ADH

Reacties zijn gesloten.