Voorstellen nieuw lid Jan PA-11371

Ik ben Jan ( 59 ) uit Opmeer.

Van beroep vrachtwagenchauffeur in Nederland en België. Al vanaf de jaren 80 bezig met alles wat met zenden en ontvangen te maken heeft. Begonnen op de 27 Mc en door een buurman in aanraking met het zendamateur gebeuren gekomen. Mijn eerste ontvanger was een Murphy B40 met een draad op zolder.  Van deze amateur heb ik een antenne-tuner en een Yaesu FRG-7 gekocht. Na de verhuizing van Wieringerwaard naar Opmeer, heeft de hobby een groot aantal jaren stil gelegen. De laatste 5 jaar toch weer een beetje actief met de hobby, en nu dan lid van de VRZA geworden.

Voor het luisteren op de diverse amateur-banden gebruik ik een lang draad antenne van +/- 40 mtr gevlochten koperdraad. Deze heb ik gekocht bij BACO in IJmuiden. Met de antenne-Tuner en inmiddels een R-1000 draai ik regelmatig over de verschillende banden heen. Ik hoop via de VRZA deze mooie hobby misschien nog wat uit te bouwen.

Groeten Jan PA-11371

Reacties zijn gesloten.