Afdeling weer ge-opend

Beste leden,

Via deze mail willen we jullie op de hoogte stellen van het laatste nieuws binnen onze vereniging;

Clubavonden

Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent corona heeft het bestuur besloten om met ingang van vrijdag 27 Januari 2022 de deuren weer te openen. We willen jullie vragen om voor de zekerheid een mondkapje mee te nemen. Tevens zal de woonkamer van de bunker gebruikt worden om een drankje te nuttigen. we willen jullie dan ook verzoeken niet teveel bij de bar te blijven hangen. Op deze manier kunnen we namelijk makkelijker 1,5 m afstand bewaren.

Secretaris

Per 15 Jan 2022 heeft Ruud PD0RH zijn functie als secretaris neergelegd. We willen Ruud dan ook van harte bedanken voor zijn jarenlange inzet binnen het bestuur. Momenteel zijn we opzoek naar een nieuwe secretaris. Degene die interesse heeft in deze functie kan een mailtje sturen naar vrza.pi4adh@gmail.com om zich verkiesbaar te stellen. Bij meerdere aanmeldingen zal er gestemd worden.

PACC Contest

Ook dit jaar doen we met afdeling Helderland weer mee aan de PACC Contest. Deze vindt plaats van zaterdag 12 Februari 13:00 uur t/m zondag 13 Februari 13:00 uur in het clubgebouw. Je kunt met deze contest gewoon binnenlopen en meedoen, aanmelden is niet nodig. Voor vragen kunnen jullie terecht bij Peter PA3CPI Tel. nr: 0223 862099 en Marcel PA9684 Tel. nr: 0223 628391.

Tot Vrijdag!

Namens het bestuur VRZA Afd. Helderland e.o.

73 Rick PA11376
Voorzitter

Reacties zijn gesloten.